donderdag 4 juni 2015


L'Aventure Musicale
Orkest
Ik ben naar de Reeshof gereden om jeugdorkest L'Aventure Musicale te bezoeken. In het orkest speelden vijf kinderen. Er was ook een dirigent. De vijf kinderen vonden allemaal één nummer het leukste en dat heet ‘Fietsen in Moskou’. Het orkest bestaat nog niet lang, namelijk een half jaar. Er spelen twee saxofonisten, twee klarinettisten en één gitarist in. En natuurlijk is er de dirigent (vrouw). Het klonk heel mooi, maar soms was er wel een klein foutje. Zoals een piepje dat boven de toon viel.

Lieke & Maarten
Lieke en Maarten zijn twee kinderen die meespelen in het jeugdorkest. Lieke speelt al een half jaar klarinet. Ze heeft mij verteld dat de klarinet zeven delen heeft. Maarten speelt één jaar saxofoon. Hij heeft mij verteld hoeveel delen de saxofoon heeft, namelijk drie.

Elisah
Elisah komt oorspronkelijk uit Dordrecht, is dirigent, speelt zelf dwarsfluit, houd van klassieke en lichte muziek en geeft ook nog dwarsfluitles. Nou, hoe krijgt ze dat nou voor elkaar? Elisah is klaar met de muziekschool en speelt dwarsfluit en geeft dwarsfluitles. Ze werd ook gevraagd voor het jeugdorkest in de Reeshof. Daarom is ze elke dinsdag van 15.45 uur tot 16.30 uur in wijkcentrum ‘De Boemerang’.



Heb je interesse in muziek? Dan mag je kijken, luisteren en het zelf meemaken.
Wil je meer informatie? Kijk dan op, bel naar, of ga naar:
www.elisahsvn.nl 06-45578292
info@elisahsvn.nl

www.aventuremusicale.nl 06-519172141
aventuremusicale@gmail.com

Het adres van De Boemerang is: Rijperkerkstraat 4 in Tilburg.

Anne-Fleur van Dooren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten