woensdag 28 mei 2014

Kinderjournalist Ilse Zoontjens over dansles Dansmix+ bij Factorium & Monsters en Demonen van theatercollectief EELT (Natuurmuseum Brabant)

Kinderjournalist Ilse Zoontjens!

Dansmix +

Ik ben dinsdag ( 21 mei ) naar een les van dansmix + geweest. Toen iedereen er was gingen ze in een kring zitten. De helft mocht iets vertellen. En toen begon de les. De kinderen werken aan een presentatie. Van die presentatie maken ze een musical met een thema. Dit jaar is het thema bendes. De ene bende heet je gaat eraan en de andere bende heet de kongfu bende. Ze hadden leuke muziek op. En het ging super snel. toch kon iedereen het bijhouden. Op het laatst moesten ze nog een stukje zingen het eerste stukje ging zo: 

Het is een zwaar bestaan, voor ons.
Het is een zwaar bestaan, voor ons.
Leven in een grote stad.
Op je hoede gebeurt er wat.
Het is een zwaar bestaan…

 
Kinderjournalist Ilse Zoontjens

---------------------------



Monsters en demonen

Ik ben zaterdag ( 24 mei ) naar een voorstelling van monsters en demoonen geweest. De voorstelling gaat over Robin die bang is voor monsters. Samen met zijn vriendin Liselore gaat hij de monsters bestrijden. Maar hun 2 samen lukt het niet, dus schakelen ze een monster verjager in. Hij zei dat ze het geluid van een duif en een walvis na moesten doen. Maar dat werkte niet. Dus moesten ze op een scheetkussen gaan zitten. Dat werkte ook niet. Toen belde de moeder van Robin ( met een super oude tellefoon ) de buurman. Ze zei dat hij zich moest verkleden als een polietieman. ’’ want politie’s lossen alles op”. Het toneelstuk was super leuk en grappig. 
 
 
Kinderjournalist Ilse Zoontjens.

De voorstelling was in Natuurmuseum Brabant in de zaal van de potvis.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten